Як скинути налаштування принтера Xerox Phaser 3020 – докладна покрокова інструкція

0 Comments 11:48


Принтер Xerox Phaser 3020 є надійним та продуктивним пристроєм, що використовується в побутових та офісних умовах. Однак іноді користувачеві може знадобитися скинути налаштування принтера, щоб виправити певні проблеми або повернути пристрій до заводських налаштувань. У цій статті ми розповімо про те, як скинути налаштування принтера Xerox Phaser 3020.

По-перше, перед скиданням налаштувань принтера необхідно зберегти всі важливі дані, такі як налаштування мережі, налаштування користувача та інші параметри. Для цього можна скористатися функцією резервного копіювання, яка доступна в меню керування принтером.

По-друге, для скидання настройок принтера відкрийте меню керування на панелі пристрою. Знайдіть розділ "Налаштування" або "Системні налаштування" та виберіть у ньому варіант "Скинути налаштування". Підтвердьте операцію та дочекайтеся завершення процесу. Принтер автоматично перезавантажиться та повернеться до заводських налаштувань.

По-третє, після скидання настройок принтера необхідно провести повторне налаштування пристрою. Запустіть програмне забезпечення принтера на комп'ютері та дотримуйтесь вказівок щодо встановлення та налаштування з'єднання з принтером. У разі потреби введіть параметри мережі, такі як IP-адреса та інші параметри, збережені до скидання налаштувань.

В результаті виконання цих кроків ви зможете успішно скинути налаштування принтера Xerox Phaser 3020 та повернути пристрій до робочого стану.Пам'ятайте, що скидання налаштувань може видалити всі дані користувача та налаштування, тому рекомендується створити резервні копії важливої ​​інформації перед виконанням цієї процедури.

Як скинути налаштування принтера Xerox Phaser 3020
КрокОпис
1Відкрийте меню налаштування принтера
2Виберіть "Системні налаштування"
3Перейдіть до підрозділу "Скинути налаштування"
4Натисніть кнопку "Скинути"
5Підтвердьте скидання налаштувань
6Дочекайтеся завершення скидання
7Вимкніть та увімкніть принтер
8Налаштування принтера буде скинуто до заводських значень

Як перезавантажити принтер Xerox Phaser 3020?

Для цього на вимкненому принтері натисніть і утримуйте [ WPS ]. Натисніть та утримуйте кнопку [ POWER ], через ~ 2 сек відпустіть обидві кнопки. При успішному вході в примусовий режим індикатор на кнопці [ POWER ] повинен спалахнути зеленим світлом. Зачекайте, поки принтер перезавантажиться.

Як обнулити чіп на картриджі Xerox?

Щоб обнуляти картридж за допомогою зняття чіпа, необхідна наступна процедура:

  1. підтягніть за допомогою плоскої викрутки кришку там, де кріпляться заклепки, щоб вона відійшла від основного корпусу;
  2. зніміть кришку та чіп разом з нею;
  3. дістаньте чіп із кришки;
  4. вставте на те саме місце новий чіп.

Які картриджі підходять для Xerox Phaser 3020?

  • Aquamarine.
  • Bion.
  • Black&White.
  • CACTUS.
  • EasyPrint.
  • Hi-Black.
  • NetProduct.
  • NV Print.

Як обнулити принтер ксерокс?

Вимкніть принтер. Утримуючи кнопки "On Line" та "Enter" увімкніть принтер. Утримуйте ці кнопки до появи * Тепер RESET меню додано до субменю і може бути вибрано за допомогою кнопки "Menu". Виберіть RESET Menu і за допомогою кнопки "2" виберіть factoty defaults та Yes для підтвердження вибору.

Related Post

Як зволожувати тютюн для самокруток правильноЯк зволожувати тютюн для самокруток правильно

0 Comments 02:46


Для цього застосовують часточки яблука, цитрусових (або цедру), огірки, хліб і картопля (сирий) або спеціальні зволожувачі. Якщо зберігаєте тютюн у банку, досить просто помістити кілька шматочків всередину і періодично струшувати.

Як швидко завантажиться в дотіЯк швидко завантажиться в доті

0 Comments 20:33


Як забрати довге завантаження в Доті? Отже, відкриваємо бібліотеку ігор у Стім і знаходимо там Dota 2. Клацаємо правою кнопкою миші та вибираємо пункт “Властивості”. У вікні знаходимо розділ "Параметри