Скільки олії лити в бензин при обкатуванні бензопили?

0 Comments 06:27


Обкатка бензопили є важливим етапом її експлуатації. Під час обкатки необхідно правильно змішувати бензин з олією, щоб забезпечити оптимальне змащування та продовжити термін служби пилки.

Оптимальне співвідношення між бензином і маслом при обкатуванні бензопили може змінюватись в залежності від моделі пили та рекомендацій виробника. Але в більшості випадків рекомендується дотримуватися пропорції 1:50. Це означає, що на кожний літр бензину потрібно 20 мілілітрів олії.

Однак перед початком обкатки необхідно ознайомитися з інструкцією, що додається до бензопили, щоб дізнатися точне співвідношення, рекомендоване виробником. У деяких випадках може бути необхідно використовувати інше співвідношення масла та бензину.

Важливо пам'ятати, що суміш бензину та олії для обкатки бензопили має бути підготовлена ​​заздалегідь, щоб уникнути проблем під час роботи пили. Рекомендується використовувати тільки високоякісне масло для двотактних двигунів, щоб забезпечити достатню мастило та захист від зносу.

Марка бензопилиОб'єм бензинового бака, лОб'єм суміші, лОлія для моторної пилки, %Кількість олії для суміші, л
STIHL MS 1800.25520.1
Husqvarna 1350.29520.1
Makita EA3200SZ0.31520.1
ECHO CS-352ES0.32520.1

Цьому питанню слід приділити пильну увагу. Паливна суміш повинна містити 1 частину олії на 40 частин бензину. З цієї причини на кожен літр палива потрібно 25 мл олії. Також варто ознайомитись із рекомендаціями виробника, які можна знайти в інструкції.

Скільки олії потрібно для обкатки бензопили?

Якщо двотактний двигун, то пропорція буде 1:50 (на 1 літр бензину – 20 г олії).При першій заправці можна на літр бензину додати і 25 г олії, тоді на початку роботи механізми двигуна отримають посилене мастило. Приготовлену суміш залити у паливний банк. Збережена копія

Як правильно обкатати нову бензопилу?

Для повної обкатки, необхідно спалити 5-6 баків палива, при цьому працювати 15-20 хвилин і стільки ж часу тримати пилку у спокої. У разі обкатки на холостому ходу, гар, що відтворюється, всередині двигуна осяде на кільцях, внаслідок чого вони можуть осісти на поршні, і як наслідок виведе його з ладу.

Скільки треба олії на 1 літр бензину для бензопили?

Як правило, пропорція олії та бензину до бензопили іменитих виробників це співвідношення 1:40 або 1:50, що означає 1 частина олії на, наприклад, 40 частин бензину. Тепер арифметика – 1 л бензину = 1000 мл бензину, ділимо на 40 і отримуємо 25 мл олії.

Скільки часу потрібно обкачувати бензопилу?

Обкатка бензопили повинна проводитись у загальному обсязі не менше 4-х годин.

Related Post

Як зробити жорстке перезавантаження Honor та повернути смартфон у робочий стан | Інструкція 2022Як зробити жорстке перезавантаження Honor та повернути смартфон у робочий стан | Інструкція 2022

0 Comments 00:09


Смартфони Honor, як і інші пристрої, можуть зависнути або перестати відповідати на команди користувача. У таких випадках може знадобитися жорстке перезавантаження, щоб повернути працездатність пристрою. Жорстке перезавантаження не тільки допомагає

Fallout 4 як швидко підняти стосунки з кейтFallout 4 як швидко підняти стосунки з кейт

0 Comments 21:16


Як швидко підняти рівень стосунків із Кейт? Щоразу, коли Вижив вживає міцний алкоголь (горілку, бурбон, віскі тощо. д., крім пива), ставлення Кейт підвищується на 7,5 одиниць. Випивати залпом весь бар