Як правильно вибирати м'ясо для шашлику

0 Comments 07:44


Свинина для шашлику має бути світло-рожевою і з невеликим жирком. Підходить для шашлику "нашийок" – м'ясо, розташоване вздовж хребта на шиї. Підходить і смуга вздовж хребта на спині, успішно вийде також корейка. Яловиче м'ясо сухувато і жорсткувато, тому для шашлику його вибирають рідко.

Яке м'ясо краще брати на шашлик зі свинини?

Яку частину свинини беруть на шашлик? Краще підійде відріз з області шиї. Альтернатива шийної частини – корейка, м'ясо зі спинної частини туші (вона нежирна та завжди смачна). Якщо подобається телятина, віддайте перевагу задній частині. Збережена копія

Як правильно вибрати м'ясо для шашлику?

Загальні засади вибору м'яса:

  1. Перше, що ви відчуєте – це запах, і він має бути приємним.
  2. Друге – колір. …
  3. Третє, на що варто звернути увагу – густина. …
  4. І четверте – найкраще для шашлику підходить саме охолоджене витримане м'ясо.

Збережена копія

Related Post

Інструкція балкона як зробитиІнструкція балкона як зробити

0 Comments 12:30


Як зробити оздоблення балкона своїми руками? Все легко зробити самому. … Як виконати обробку своїми руками стіни добре очищають, щоб на них не залишалося слідів бруду та пилу; тріщини та