М'якуш і насіння момордики використовуються в кухнях Азії. Їх обсмажують, відварюють, додають у салати, супи та рагу. Момордика добре поєднується з м'ясом, картоплею, несолодким йогуртом, кокосом, огірками.
Що робити із Момордикою?
Плоди розрізають уздовж по довжині або нарізають півкільцями. Плоди момордики гарні маринованими, їх смажать або гасять, а потім подають як гарнір до рису та м'ясних страв.. Дехто навчився робити з момордики солодке варення. Молоде листя і пагони момордики надають стравам м'який і приємний карі-подібний аромат. Збережена копія
Що лікує рослина Момордика?
Це рослина використовується для приготування відварів та настоянок, які допомагають при простатиті, склерозі, сечокам'яному захворюванні. Вони позитивно впливають на діяльність мозку та імунітет. Збережена копіяПохожі