Пластівці Геркулес додають у випічку – печива, мафіни, кекси та запіканки у поєднанні з сиром, морквою, гарбузом, кабачками. Гарні з вівсянкою оладки та млинці, суп з геркулесовими пластівцями і смачний, і корисний.28 лют. 2023 р.
Як правильно їсти геркулес?
Фахівці зазначають, що вівсянку краще залишити на другий сніданок, або вжити на перший, але в тандемі з білковою їжею – омлетом чи сиром, пише портал "Рамблер / лікар". Вівсянку краще їсти з корисними для організму жирами, наприклад, у кашу можна додати лляну олію чи горіхи.
Чи можна їсти геркулес без варіння?
Відомий усім з дитинства геркулес – це відлущена, розплющена і пропарена крупа. Така технологія «вбиває» частину мікроелементів та вітамінів, зате таку вівсянку можна навіть не варити, а просто залити окропом.